Ιταλία: «Ο πάπας δεν βρίσκεται εκτός κινδύνου», σύμφωνα με πήγες του Βατικανού

Ιταλία: «Ο πάπας δεν βρίσκεται εκτός κινδύνου», σύμφωνα με πήγες του Βατικανού

Σύμφωνα με πήγες του Βατικανού «ο πάπας Φραγκίσκος δεν βρίσκεται εκτός κινδύνου» και «η κατάστασή του παραμένει σταθερή, μέσα σε ένα πολύπλοκο, γενικότερο πλαίσιο».

Ο πάπας υποβάλλεται σε ασκήσεις φυσιοθεραπείας για το αναπνευστικό σύστημα και σήμερα το πρωί, αναπνέει με την βοήθεια οξυγόνου, με ρινικές κάνουλες, προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

Δεν προβλέπεται, στο άμεσο μέλλον, νέα συνέντευξη τύπου της ιατρικής ομάδας που έχει αναλάβει την θεραπεία του ποντίφικα, στο νοσοκομείο Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE