Πέθανε ο Γιώργος Πετρίδης: Διετέλεσε Διευθυντής του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης – Πότε θα γίνει η κηδεία

Πέθανε ο Γιώργος Πετρίδης: Διετέλεσε Διευθυντής του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης – Πότε θα γίνει η κηδεία

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε στο Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης ο θάνατος του πρώην Διευθυντής του Τμήματος, Γιώργου Πετρίδη ο οποίος απεβίωσε το περασμένο Σάββατο 1η Μαρτίου 2025.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το τελευταίο αντίο θα απευθύνουν την Τετάρτη 05 Μαρτίου 2025 και ώρα 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ.

Το προσωπικό του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους και όλη την οικογένειά του.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή μάχη στην ΕΔΕΚ: Συμμαχίες, αποχωρήσεις και ανατροπές πριν την κάλπες της 5ης Σεπτεμβρίου

Σκληρή μάχη στην ΕΔΕΚ: Συμμαχίες, αποχωρήσεις και ανατροπές πριν την κάλπες της 5ης Σεπτεμβρίου

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εσωκομματικές εκλογές της ΕΔΕΚ στις 5 Σεπτεμβρίου, εξελίσσεται σε μια από τις πιο κρίσιμες αναμετρήσεις των τελευταίων ετών για το Κίνημα. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν περιορίζονται πλέον στην καταγραφή των υποψηφιοτήτων και των συσχετισμών. Αποκαλύπτουν ένα βαθύτερο πρόβλημα πολιτικής και οργανωτικής φυσιογνωμίας, με την ενότητα του κόμματος, την αξιοπιστία του και την προοπτική του, να βρίσκονται στο επίκεντρο.