«Ένεση» για τα κέντρα αναψυχής το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας - Που παρατηρήθηκε η μεγακίνηση

«Ένεση» για τα κέντρα αναψυχής το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας - Που παρατηρήθηκε η μεγακίνηση

"Ένεση" για τα κέντρα αναψυχής αποτέλεσε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ιδιαίτερα πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Νεόφυτο Θρασυβούλου.

Ο κ. Θρασυβούλου, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, είπε πως η κίνηση κατά το τριήμερο ήταν ικανοποιητική για τα κέντρα αναψυχής.

Εξάλλου ανέφερε πως πως προσβλέπει οι υπηρεσίες των κέντρων εστίασης να αναβαθμιστούν και εξέφρασε την ελπίδα να εγκριθεί σύντομα πρόγραμμα εκπαίδευσης τραπεζοκόμων, ούτως ώστε με την νέα τουριστική περίοδο να μην αντιμετωπίσουν προβλήμα τα κέντρα αναψυχής από πλευράς εργατικού δυναμικού.

Ερωτηθείς είπε πως μετά την 15η Μαρτίου θα επαναλειτουργήσουν περισσότερα κέντρα αναψυχής. Σημείωσε πως αυτή την στιγμή λειτουργεί περίπου το 30% των κέντρων αναψυχής στις παραλιακές περιοχές, ενώ στη Λευκωσία το 80%.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα σελίδα για τους Οικολόγους - Ο Σταύρος Παπαδούρης στο πηδάλιο του Κινήματος - Η οικολογία στο επίκεντρο της πολιτικής

Νέα σελίδα για τους Οικολόγους - Ο Σταύρος Παπαδούρης στο πηδάλιο του Κινήματος - Η οικολογία στο επίκεντρο της πολιτικής

Ο βουλευτής Λεμεσού του Κινήματος Οικολόγων- Συνεργασία Πολιτών, Σταύρος Παπαδούρης είναι από χθες ο νέος Πρόεδρος του Κινήματος, ο οποίος εξελέγη με 350 ψήφους έναντι του ανθυποψηφίου του Κυριάκου Τσιμίλλη, ο οποίος έλαβε 129 ψήφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE