Εστίαση: Η νέα τάση κάθε μεσημέρι της Κυριακής που «ξετρελαίνει» τις οικογένειες - Τι αφορά και που παρατηρείται

Εστίαση: Η νέα τάση κάθε μεσημέρι της Κυριακής που «ξετρελαίνει» τις οικογένειες - Τι αφορά και που παρατηρείται

Μια νέα τάση στον τομέα της εστίασης έκανε την εμφάνιση της στην Κύπρο, με αρκετές οικογένειες να επωφελούνται από τις νέες υπηρεσίες που παρέχουν συγκεκριμένα κέντρα αναψυχής.

Μιλώντας στο ThemaOnline, o Γενικός Γραμματέας του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής, Φάνος Λεβέντης, ανέφερε ότι πρόκειται για μικρές ταβέρνες που έχουν μουσική τα μεσημέρια της Κυριακής.

«Είναι μικρή τάση όπου ταβέρνες έχουν μουσική το μεσημέρι της Κυριακής. Υπάρχει ανάγκη για αυτή την μορφή διασκέδασης από οικογένειες που έχουν μωρά και δεν μπορούν να πάνε έξω τα βράδια», πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε ο κ. Λεβέντης, οι οικογένειες διαλέγουν για την οικογενειακή έξοδο ή την έξοδο με την παρέα τους την Κυριακή τέτοιους χώρους, οι οποίοι προσφέρουν ένα είδος μουσικής το μεσημέρι.

«Δεν είναι πάρα πολλές ταβέρνες που ακολουθούν την τάση, είναι μικροί χώροι και γραφικά ταβερνάκια που βρίσκονται στην επαρχία και στο βουνό συνήθως», επεσήμανε.

Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, αυτή η τάση αποδεικνύει την μεγάλη ανάγκη για αναψυχή που υπάρχει στον άνθρωπο.

«Είναι συστατικό της ζωής μας και το επιδιώκουμε με κάθε τρόπο. Το ότι χώροι το προσφέρουν αυτό είναι σημαντικό και δεν πλήττουν και κανένα, αντιθέτως αυξάνουν τα έξοδα τους», δήλωσε.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Λεβέντης σημείωσε πώς ο ΠΑΣΙΚΑ είναι σε επιφυλακή όσο αφορά την προσπάθεια του Υφυπουργείου Τουρισμού να συρρικνώσει τα ωράρια των χώρων εστίασης.

«Ελπίζω ότι θα αναθεωρηθεί αυτή η σκέψη και δεν θα προκύψουν προβλήματα γιατί σε ένα τέτοιο σενάριο, τα αποτελέσματα στον τομέα της εστίασης θα είναι τραγικά», είπε καταληκτικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE