Λαγάνα 30 κιλών κλέβει τις εντυπώσεις στην Κοζάνη- Μια άλλη διεκδικεί ρεκόρ Γκίνες στο Περιστέρι

Λαγάνα 30 κιλών κλέβει τις εντυπώσεις στην Κοζάνη- Μια άλλη διεκδικεί ρεκόρ Γκίνες στο Περιστέρι

Μία λαγάνα 30 κιλών, με σατιρικά μηνύματα κλέβει τις εντυπώσεις στην Κοζάνη ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, ενώ το ρεκόρ Γκίνες διεκδικεί μια άλλη στο Περιστέρι.

Η λαγάνα της Κοζάνης παρασκευάζεται από αρτοποιό της περιοχής εδώ και 25 χρόνια.

Αυτή όμως που παρασκευάστηκε στο Περιστέρι, ήταν προϊόν βιοτεχνικών αρτοποιείων. Για την δημιουργία της χρησιμοποιήθηκαν 250 κιλά αλεύρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως, πέρυσι, το 2024 στο Περιστέρι, σημειώθηκε το ρεκόρ της μεγαλύτερης λαγάνας στη χώρας, η οποία είχε μήκος άνω των τεσσάρων μέτρων.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE