Συμπλοκή στο καρναβάλι της Λεμεσού: Τραυματίστηκε ένα πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Συμπλοκή στο καρναβάλι της Λεμεσού: Τραυματίστηκε ένα πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ένταση επικράτησε λίγο μετά την ολοκλήρωση της καρναβαλίστικης παρέλασης στη Λεμεσό, κοντά στον κυκλικό κόμβο του Αγίου Νικολάου, όταν μια ομάδα αλλοδαπών ήρθε σε συμπλοκή με νεαρούς Ελληνοκύπριους, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Από τη συμπλοκή, ένας Ελληνοκύπριος νεαρός τραυματίστηκε, αν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τραυματισμοί του δεν φαίνεται να κρίνονται σοβαροί. Ωστόσο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Το περιστατικό έχει κινητοποιήσει τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες έφτασαν στο σημείο για να πραγματοποιήσουν έρευνες και να ερευνήσουν τα αίτια του περιστατικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE