Kαταγγελίες στην Αστυνομία από μέλη ΔΣ Εnglish School για παράνομη ηχογράφηση-απειλές

Kαταγγελίες στην Αστυνομία από μέλη ΔΣ Εnglish School για παράνομη ηχογράφηση-απειλές

Μέλη του ΔΣ του English School, μέσω του δικηγόρου τους, προέβησαν σε καταγγελίες στην Αστυνομία για παράνομες ηχογραφήσεις και απειλές.

Το δικηγορικό γραφείο KATSIS LLC έστειλε ανακοίνωση την Κυριακή στα ΜΜΕ, με οδηγίες των πελατών του Ιωάννας Δημητρίου, Αντώνη Κυρμίζη, Σένερ Χασάν, Αναστάσιου Κιτέου και Νικόλ Κουλουρούδια.

Αναφέρεται ότι έγιναν καταγγελίες στην Αστυνομία «για σοβαρά ποινικά αδικήματα που αφορούν στην παράνομη ηχογράφηση συνομιλιών και διασπορά αυτών μέσω τρολ λογαριασμών καθώς και γραπτό απειλητικό μήνυμα μέσω viber group».

Προστίθεται ότι στόχος είναι «ο εκφοβισμός και εξαναγκασμός σε παραίτηση μελών του ΔΣ».

«Τροχοδρομείται και άμεση καταγγελία στην Επίτροπο Προστασίας του Παιδιού και στην Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Αναμένονται και άλλες καταγγελίες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE