Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για την απαγωγή ανήλικου στη Λεμεσό – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για την απαγωγή ανήλικου στη Λεμεσό – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας μετά την καταγγελία ανήλικου για απαγωγή.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αρπαγής προσώπου ή απαγωγής με σκοπό κρυφό και άδικο περιορισμό, ληστεία κά, τα οποία διαπράχθηκαν στις 28/02/2024 στη Λεμεσό, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο ανδρών ηλικίας 29 και 24 ετών.

Σήμερα, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τριήμερης κράτησής τους.

Γύρω στις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής, ο ανήλικος ανέφερε ότι ενώ βρισκόταν έξω από ένα περίπτερο, τον πλησίασε ένα βαν με άγνωστες για αυτόν προσωπικότητες εντός. Μετά την απαγωγή του, τον μετέφεραν σε μια διαφορετική περιοχή.

Όπως υποστήριξε, τον χτύπησαν και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

Ο ανήλικος πήγε σε κοντινό αστυνομικό σταθμό και ενημέρωσε τις αρχές για το περιστατικό.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στο Ισραήλ τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025, για την πραγματοποίηση τόσο διμερούς επίσκεψης όσο και για τη συμμετοχή του στη 10η  Τριμερή Σύνοδο Κύπρου Ελλάδας Ισραήλ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE