ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε Κεντρική και Υπουργείο Oικονομικών οι τεχνοκράτες της Τρόικα – Συνεχίζεται η αξιολόγηση

Σε Κεντρική και Υπουργείο Oικονομικών οι τεχνοκράτες της Τρόικα – Συνεχίζεται η αξιολόγηση

Συνεχίζεται από την Τρόικα η αξιολόγηση της εφαρμογής του μνημονίου για δεύτερη μέρα.

Η αξιολόγηση της εφαρμογής του κυπριακού προγράμματος οικονομικής προσαρμογής από τους τεχνοκράτες της Τρόικας, θα βρίσκονται τόσο στο Υπουργείο Οικονομικών όσο και στην Κεντρική Τράπεζα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, έμφαση από τους πιστωτές της Κύπρου θα δοθεί σήμερα σε θέματα Κτηματολογίου και ιδιαίτερα στην καθυστέρηση που παρατηρείται στην έκδοση τίτλων ιδιοκτησίας.

Επίσης θα συζητηθεί, μεταξύ άλλων, η νομοθεσία που ψήφισε πρόσφατα η Βουλή για τους «εγκλωβισμένους» αγοραστές ακινήτων.

Για αυτά τα θέματα, τα κλιμάκια της Τρόικας θα έχουν σειρά συναντήσεων  τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα στο κτίριο της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονισμού και Ανάπτυξης. 
 
Επιπλέον, άλλο κλιμάκιο της Τρόικας θα συζητήσει το πρωί όλα τα θέματα που εμπίπτουν στον τομέα της ενέργειας, ενώ το απόγευμα θα συζητηθούν τα μακροοικονομικά.
 
Επίσης, στην Κεντρική Τράπεζα, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, τεχνοκράτες της Τρόικας θα έχουν το πρωί συνάντηση με αντιπροσωπεία της Ελληνικής Τράπεζας.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Μεταναστευτικό: Τι συμφώνησαν στην Υπουργική Σύνοδο - Το ζήτημα της Συρίας

Μεταναστευτικό: Τι συμφώνησαν στην Υπουργική Σύνοδο - Το ζήτημα της Συρίας

Κοινή δήλωση εξέδωσαν οι χώρες που συμμετείχαν σήμερα στην Υπουργική Σύνοδο για το μεταναστευτικό και το ζήτημα της Συρίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top