Με τι καιρό θα γιορτάσουμε το Καρναβάλι – Κατεβαίνει την Δευτέρα η θερμοκρασία

Με τι καιρό θα γιορτάσουμε το Καρναβάλι – Κατεβαίνει την Δευτέρα η θερμοκρασία

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από ψηλές νεφώσεις. Αργότερα, πιθανόν να σχηματιστεί τοπικά αυξημένη χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη, κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί παγετός.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά τοπικά συννεφιασμένος. Το απόγευμα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα βόρεια. Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ την Τετάρτη ενδέχεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές. Την Τρίτη και την Τετάρτη, η περιοχή θα επηρεάζεται από ισχυρό βορειοανατολικό ρεύμα αέρα, ενώ από το απόγευμα της Τρίτης θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση τη Δευτέρα για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ μέχρι την Τετάρτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

Το ύψος του χιονιού στη Χιονίστρα, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 1 εκατοστό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE