«Λάβρος» ο Αβέρωφ κατά της Κυβέρνησης - «Πολύ περίεργα τα μαθηματικά… το 93 μεγαλύτερο του 209»

«Λάβρος» ο Αβέρωφ κατά της Κυβέρνησης - «Πολύ περίεργα τα μαθηματικά… το 93 μεγαλύτερο του 209»

«Καρφιά» κατά της Κυβέρνησης εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, αναφορικά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα τον αριθμό των αντιδημάρχων και κοινοταρχών που την απαρτίζουν.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του, είναι «πολύ περίεργα τα μαθηματικά της κυβέρνησής μας… το 93 (σ.σ αριθμός αντιδημάρχων) μεγαλύτερο του 209 (σ.σ αριθμός κοινοταρχών)».

Αυτούσια η ανάρτηση:

«Πολύ περίεργα τα μαθηματικά της κυβέρνησής μας… Το 93 μεγαλύτερο του 209! Πριν από μερικούς μήνες μάς έλεγαν ότι οι 93 εκλεγμένοι αντιδημαρχοι είναι πολλοί (και ηταν οντως μια σωστη πολιτικη τοποθετηση) και έπρεπε να μειωθούν. Και σήμερα ανακοίνωσε τον διορισμό 209 κοινοταρχών. Στο δημο Πολεως Χρυσοχους με 14 αντιδημαρχους, διορισε επιπροσθετα οχι 14 αλλα 15 κοινοταρχες! Η ασυνέπεια λόγων και πράξεων έχει γίνει κανόνας…».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Για την προϋπόθεση ισχύος και συνοχής εκ των έσω αναμένεται να μιλήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στους Ευρωβουλευτές την Τρίτη καθώς και να αναδείξει τη στενή συνεργασία που θα έχει η Κυπριακή Προεδρία με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ως ουσιαστική προϋπόθεση για την προώθηση σημαντικών ευρωπαϊκών πολιτικών και νομοθετικών φακέλων, αναφέρουν αρμόδιες πηγές..