«Λάβρος» ο Αβέρωφ κατά της Κυβέρνησης - «Πολύ περίεργα τα μαθηματικά… το 93 μεγαλύτερο του 209»

«Λάβρος» ο Αβέρωφ κατά της Κυβέρνησης - «Πολύ περίεργα τα μαθηματικά… το 93 μεγαλύτερο του 209»

«Καρφιά» κατά της Κυβέρνησης εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, αναφορικά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα τον αριθμό των αντιδημάρχων και κοινοταρχών που την απαρτίζουν.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του, είναι «πολύ περίεργα τα μαθηματικά της κυβέρνησής μας… το 93 (σ.σ αριθμός αντιδημάρχων) μεγαλύτερο του 209 (σ.σ αριθμός κοινοταρχών)».

Αυτούσια η ανάρτηση:

«Πολύ περίεργα τα μαθηματικά της κυβέρνησής μας… Το 93 μεγαλύτερο του 209! Πριν από μερικούς μήνες μάς έλεγαν ότι οι 93 εκλεγμένοι αντιδημαρχοι είναι πολλοί (και ηταν οντως μια σωστη πολιτικη τοποθετηση) και έπρεπε να μειωθούν. Και σήμερα ανακοίνωσε τον διορισμό 209 κοινοταρχών. Στο δημο Πολεως Χρυσοχους με 14 αντιδημαρχους, διορισε επιπροσθετα οχι 14 αλλα 15 κοινοταρχες! Η ασυνέπεια λόγων και πράξεων έχει γίνει κανόνας…».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE