Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.

Επιχειρούν συνεχώς τα ελικόπτερα της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά και της Εθνικής Φρουράς, υπό αντίξοες συνθήκες καθώς στην περιοχή επικρατούν δυνατοί άνεμοι.
Επιπρόσθετα λόγω της θαλασσοταραχής η περιοχή δεν μπορεί να προσεγγιστεί προς το παρών με θαλάσσια μέσα, με αποτέλεσμα τα ελικόπτερα να πηγαινόερχοναι συνεχώς διασώζοντας όσους περισσότερους μετανάστες μπορούν.
Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου, έχει σημάνει συναγερμός, ενώ κλήθηκαν να βοηθήσουν γιατροί και νοσοκόμοι που ήταν εκτός υπηρεσίας.
Μέχρι στιγμής 8 άτομα έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Επ. Αμμοχώστου οι περισσότεροι με συμπτώματα υποθερμίας, ίσως λόγω και της παρουσίας τους στη θάλασσα για αρκετή ώρα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




