Επιτέθηκαν σε διανομέα φαγητού στη Λάρνακα - Του έκλεψαν το κινητό και τη μοτοσικλέτα

Επιτέθηκαν σε διανομέα φαγητού στη Λάρνακα - Του έκλεψαν το κινητό και τη μοτοσικλέτα

Επίθεση εναντίον διανομέα σημειώθηκε χθες (27/2) το βράδυ στη Λάρνακα.

Πιο συγκεκριμένα, ψες γύρω στις 20:20 καταγγέλθηκε στο Σταθμό Κιτίου από αλλοδαπό διανομέα φαγητού, 28 ετών ότι ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην οδό Γρ. Αυξεντίου στο Κίτι σταμάτησε γιατί ο δρόμος ήταν κλειστός λόγω οδικών έργων.

Σε εκείνο το σημείο δέχθηκε επίθεση από έξι άγνωστα νεαρά πρόσωπα οι οποίοι αφού άσκησαν βία εναντίον του ρίχνοντας τον στο έδαφος και στη συνέχεια του έκλεψαν την μοτοσικλέτα και το κινητό του τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή.

Ο διανομέας δεν έφερε εξωτερικά τραύματα αλλά μετέβηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο όπου έτυχε περίθαλψης και απολύθηκε.

Έγιναν εξετάσεις στην σκηνή όπου εντοπίστηκε εγκαταλειμμένη η μοτοσικλέτα σε ανοικτό οικόπεδο περί τα 500 μέτρα από την σκηνή.

Αναζητείται μαρτυρία στην περιοχή για εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Την έγκριση της, υπό όρους, για το έκτακτο Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων για αντιστάθμιση των ζημιών που προκλήθηκαν στη γεωργική παραγωγή και στα μέσα παραγωγής από την πυρκαγιά, που ξέσπασε στις 23/07/2025 στην επαρχία Λεμεσού, συνολικού προϋπολογισμού €15,5 εκατομμύρια, αποφάσισε η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων Στέλλα Μιχαηλίδου με απόφαση που εξέδωσε, την 30η Ιουλίου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE