Ιάπωνας είδε ζευγάρι να καπνίζει σε χιονοδρομικό κέντρο και «εξερράγη» - Δείτε το βίντεο με τα 16 εκατ. views

Ιάπωνας είδε ζευγάρι να καπνίζει σε χιονοδρομικό κέντρο και «εξερράγη» - Δείτε το βίντεο με τα 16 εκατ. views

Viral έχει γίνει το βίντεο με την οργισμένη αντίδραση ενός Ιάπωνα όταν είδε ένα ζευγάρι Αυστραλών να καπνίζει σε χιονοδρομικό κέντρο στη χώρα του.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Χ και έχει περισσότερα από 16 εκατομμύρια views, φαίνεται ο άγνωστος άνδρας από την Ιαπωνία να πλησιάζει φωνάζοντας στο ζευγάρι «μην καπνίζετε, δεν είναι ευγενικό».

Παρά το γεγονός ότι η γυναίκα με το τσιγάρο ζήτησε συγγνώμη, ο οργισμένος Ιάπωνας συνέχισε τις φωνές λέγοντας «συγγνώμη; Τι συγγνώμη;» με αποτέλεσμα να «εκραγεί» και η γυναίκα: «συγχώρεσε με. Δεν το ήξερα. Μην φωνάζεις».

Στο σημείο εκείνο παρενέβη ο άνδρας που ήταν μαζί με τη γυναίκα λέγοντας «μην της φωνάζεις, δεν το γνώριζε».

«Δεν το γνώριζε;» είπε ο έξαλλος Ιάπωνας, «όχι, είναι η πρώτη της φορά εδώ» απάντησε ο άνδρας από την Αυστραλία.

Όταν, δε, ο Ιάπωνας αποκάλεσε «μαλ...» το ζευγάρι, η γυναίκα του απάντησε «γαμ...ος τρελός» πυροδοτώντας νέο γύρο έντασης. «Τι είπες; Τι είπες;» φώναξε ξανά ο Ιάπωνας με τον σύντροφο της γυναίκας να του απαντά «αν την ακουμπήσεις θα σε χτυπήσω. Δεν μιλάμε έτσι σε μια γυναίκα»

«Κι εσύ να μην καπνίζεις» έληξε τον λεκτικό καβγά ο Ιάπωνας.

 

Το κάπνισμα απαγορεύεται στους περισσότερους δημόσιους χώρους της Ιαπωνίας ενώ στους εσωτερικούς χώρους επιτρέπεται συνήθως σε ειδικά σχεδιασμένες αίθουσες.

Δείτε βίντεο: Ιάπωνας είδε ζευγάρι να καπνίζει σε χιονοδρομικό κέντρο και «εξερράγη» - Δείτε το βίντεο με τα 16 εκατ. views

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.

BEST OF TOTHEMAONLINE