Video: Τύπος πήρε πολύ «βαριά» τον χωρισμό: Νοίκιασε νυχτερινό κέντρο της Ασίας για να... θρηνήσει

Video: Τύπος πήρε πολύ «βαριά» τον χωρισμό: Νοίκιασε νυχτερινό κέντρο της Ασίας για να... θρηνήσει

Οι χωρισμοί επηρεάζουν τους ανθρώπους με διαφορετικούς τρόπους - κάποιοι αναζητούν τη μοναξιά, ενώ άλλοι κάνουν υπερβολικές προσπάθειες να θεραπευτούν. Πρόσφατα, η διαδικτυακή προσωπικότητα Bobby Saptura πήγε τα πράγματα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, γινόμενος viral για την υπερβολική αντίδραση για τον χωρισμό του. Αντί να απευθυνθεί σε ψυχολόγο, νοίκιασε το «μεγαλύτερο νυχτερινό κέντρο της Ασίας», προσέλαβε έναν DJ και αντιμετώπισε το σπαραγμό της καρδιάς του.

Στο viral πλέον κλιπ, ο Saptura φαίνεται να κάθεται μόνος του σε έναν καναπέ, περιτριγυρισμένος από πολλές σακούλες Bobby's Burgers, το δικό του franchise burger. Στη συνέχεια, η κάμερα μετατοπίζεται στον DJ, ο οποίος παίζει μουσική, με ένα μήνυμα να αιωρείται από πάνω του που γράφει: «Sorry for ur break up Bobby». Αυτό που κάνει το βίντεο ακόμα πιο σουρεαλιστικό είναι ότι το νυχτερινό κέντρο είναι εντελώς άδειο, εκτός από τον Saptura, τον DJ και το προσωπικό του κλαμπ.

Το κείμενο που συνοδεύει το βίντεο γράφει: «Ο γιος ενός δισεκατομμυριούχου νοικιάζει το μεγαλύτερο νυχτερινό κέντρο της Ασίας με έναν DJ για να αντιμετωπίσει τον χωρισμό αντί να πάει σε ψυχολόγο». Από τότε που βγήκε στο διαδίκτυο, το κλιπ έχει συγκεντρώσει πάνω από 37 εκατομμύρια προβολές, προκαλώντας φρενίτιδα αντιδράσεων.

Ένας χρήστης σχολίασε: «Λένε ότι τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία! Φαίνεται σαν να επουλώνει την πληγή του με κάτι που του δίνει χαρά». Το νυχτερινό κέντρο άφησε επίσης ένα σχόλιο: «Bobby, όποτε χρειάζεσαι ένα μέρος για να ξεφύγεις, το H Club είναι πάντα εδώ για σένα. Μείνε δυνατός!»

Ένας άλλος έγραψε: «Έπρεπε να πληρώσετε τον Drake για να ερμηνεύσει τα κορυφαία τραγούδια του που ραγίζουν καρδιές».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.