Γεραπετρίτης: Ενημέρωσε τον Κόμπο για συνάντησή του με ΓΓ ΟΗΕ

Γεραπετρίτης: Ενημέρωσε τον Κόμπο για συνάντησή του με ΓΓ ΟΗΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ενημέρωσε τον Κύπριο ομόλογό του, Κωνσταντίνο Κόμπο, για τη συνάντησή του με τον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στη Νέα Υόρκη, κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία την Τετάρτη, αναφέρει ενημέρωση από το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του, οι κύριοι Γεραπετρίτης και Κόμπος συζήτησαν για τις συνεδριάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας και της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών αλλά και τη συνάντηση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE