Τραγωδία στα Τέμπη: Δίνει το όνομα της Αναστασίας Αδαμίδου σε πάρκο της πόλης ο Δήμος Πάφου

Τραγωδία στα Τέμπη: Δίνει το όνομα της Αναστασίας Αδαμίδου σε πάρκο της πόλης ο Δήμος Πάφου

Δύο χρόνια συμπληρώνονται στις 28 Φεβρουαρίου 2023 από την τραγωδία των Τεμπών μετά από το σιδηροδρομικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 57 συνανθρώπων μας μεταξύ των οποίων δύο συμπατριωτών μας, της Αναστασίας Αδαμίδου και του Κυπριανού Παπαϊωάννου.

Μετά από εισήγηση του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, το Δημοτικό Συμβουλίου Πάφου αποφάσισε ομόφωνα την ονοματοδοσία μικρού πάρκου προς τιμήν της Αναστασίας Αδαμίδου,

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Δημάρχου Πάφου, «Η ονοματοδοσία του πάρκου αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη της Αναστασίας Αδαμίδου, αλλά και μια συμβολική υπενθύμιση της ανάγκης να μην ξεχαστούν ποτέ τα θύματα αυτής της τραγωδίας».

Αυτούσια η ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE