Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για σοβαρή υπόθεση στη Λευκωσία – Δείτε φωτο

Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για σοβαρή υπόθεση στη Λευκωσία – Δείτε φωτο

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του THEODOR DRAMOU, 29 ετών, από τη Γουινέα, ο οποίος καταζητείται για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με σοβαρή υπόθεση, που διαπράχθηκε την 01/02/2025, στην επαρχία Λευκωσίας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Μόρφου στον αριθμό 22-802552, ή τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανατροπή: Αφέθηκε ελεύθερος ο ένας ύποπτος για τον φόνο Δημοσθένους λόγω… λάθους

Ανατροπή: Αφέθηκε ελεύθερος ο ένας ύποπτος για τον φόνο Δημοσθένους λόγω… λάθους

Ανατροπή φαίνεται να προκύπτει σχετικά με συλληφθέντα που μέχρι σήμερα τελούσε υπό κράτηση για τον φόνο Δημοσθένους. Πρόκειται για τον 39χρονο ομογενή, που η Αστυνομία τον έδειχνε ως το πρόσωπο που κινήθηκε με το διπλοκάμπινό του, φορώντας κίτρινη μπλούζα στις σκηνές του φόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE