Θρήνος στην Ξυλοφάγου: Απεβίωσε η 56χρονη Πετρούλα Βασίλη Κότα - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία της

Θρήνος στην Ξυλοφάγου: Απεβίωσε η 56χρονη Πετρούλα Βασίλη Κότα  - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία της

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στην Ξυλοφάγου ο θάνατος της 56χρονης Πετρούλας Βασίλη Κότα (πατρικό όνομα: Πετρούλα Αναστάση Περατικού). 

Η κηδεία θα γίνει σήμερα Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 3.00 μμ στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου Ξυλοφάγου. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στις 2.30 μμ στο σπίτι, στην οδό Ακροπόλεως 5, Ξυλοφάγου.

Παράκληση της οικογένειας είναι όπως, αντί στεφάνων ή ανθοδεσμών, να γίνονται εισφορές στο Ανθρωπιστικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ και στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

Μετά τα όσα συζήτησε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, ελπίζοντας αυτή η αισιοδοξία να μετουσιωθεί σε θετικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE