Ανείπωτη θλίψη στη Λάρνακα: «Έφυγε» από τη ζωή ο Πάμπος ο Ψωμάς - Πότε θα γίνει η κηδεία

Ανείπωτη θλίψη στη Λάρνακα: «Έφυγε» από τη ζωή ο Πάμπος ο Ψωμάς - Πότε θα γίνει η κηδεία

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στη πόλη της Λάρνακας ο θάνατος του Χαράλαμπου Μιχαήλ, γνωστός ως Πάμπος Ψωμάς.

Ο εκλιπών διατηρούσε αρτοποιείο στην οδό Αγίου Λαζάρου απέναντι από τις αποθήκες του Χειλά ενώ ήταν μουσικός και μαζί με τον πατέρα του Μιχαήλ που έπαιζε βιολί και έκαναν αμέτρητους γάμους.

Το τελευταίο αντίο θα απευθύνουν συγγενείς και φίλοι την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 25 στην εκκλησία Αγίου Λαζάρου στις 11:00  και η ταφή στο κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE