Πυρκαγιά σε μεταλλικό βαρέλι κινητοποίησε την Πυροσβεστική - Πραγματοποιήθηκε έκρηξη

Πυρκαγιά σε μεταλλικό βαρέλι κινητοποίησε την Πυροσβεστική - Πραγματοποιήθηκε έκρηξη

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 40 περιστατικά, 22 πυρκαγιές και 18 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, «στις 15:45 έγινε ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με ένα στελεχωμένο πυροσβεστικό όχημα για πυρκαγιά σε μεταλλικό βαρέλι σε ανοιχτό χώρο στα Κάτω Πολεμίδια.

Πιθανό εντός του βαρελιού να υπήρχε εύφλεκτη ύλη με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη μικρής ισχύος.

Από την έκρηξη και την θερμοκρασία, ένα νεαρό άτομο ηλικίας ανήλικος υπέστη σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού από την Υπηρεσία Ασθενοφόρου, ενώ δεύτερο νεαρό άτομο επίσης ανήλικο, υπέστη εγκαύματα στα χέρια και τα  πόδια και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λεμεσού από την μητέρα του.

Η πυρκαγιά επηρέασε άχρηστα υλικά και είδη ξυλείας και κατασβέστηκε από τα μέλη μας με χρήση σωλήνων νερού. Την υπόθεση ανέλαβε η Αστυνομία Λεμεσού».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE