Πυρκαγιά σε μεταλλικό βαρέλι κινητοποίησε την Πυροσβεστική - Πραγματοποιήθηκε έκρηξη

Πυρκαγιά σε μεταλλικό βαρέλι κινητοποίησε την Πυροσβεστική - Πραγματοποιήθηκε έκρηξη

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 40 περιστατικά, 22 πυρκαγιές και 18 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, «στις 15:45 έγινε ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με ένα στελεχωμένο πυροσβεστικό όχημα για πυρκαγιά σε μεταλλικό βαρέλι σε ανοιχτό χώρο στα Κάτω Πολεμίδια.

Πιθανό εντός του βαρελιού να υπήρχε εύφλεκτη ύλη με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη μικρής ισχύος.

Από την έκρηξη και την θερμοκρασία, ένα νεαρό άτομο ηλικίας ανήλικος υπέστη σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού από την Υπηρεσία Ασθενοφόρου, ενώ δεύτερο νεαρό άτομο επίσης ανήλικο, υπέστη εγκαύματα στα χέρια και τα  πόδια και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λεμεσού από την μητέρα του.

Η πυρκαγιά επηρέασε άχρηστα υλικά και είδη ξυλείας και κατασβέστηκε από τα μέλη μας με χρήση σωλήνων νερού. Την υπόθεση ανέλαβε η Αστυνομία Λεμεσού».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η «λευκή σημαία» της Αννίτας και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ – Το παρασκήνιο πίσω από την απόσυρση και η επόμενη μέρα στην Πινδάρου

Η «λευκή σημαία» της Αννίτας και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ – Το παρασκήνιο πίσω από την απόσυρση και η επόμενη μέρα στην Πινδάρου

Η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να αποσύρει το ενδιαφέρον της από την κούρσα για το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού, δεν ήταν μια εξέλιξη που προέκυψε μέσα σε λίγες ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE