Αναβλήθηκε η υπόθεση για το αίτημα παύσης του Γενικού Εισαγγελέα – Με το νέο χρόνο η ακρόαση (Βίντεο)

Αναβλήθηκε η υπόθεση για το αίτημα παύσης του Γενικού Εισαγγελέα – Με το νέο χρόνο η ακρόαση (Βίντεο)

Το Συμβούλιο του Ανωτάτου έκανε αποδεκτό την Τρίτη 03/11 το αίτημα του δικηγόρου κ. Παύλου Αγγελίδη για να αναβολή της ακροαματικής διαδικασίας, σε σχέση με την υπόθεση παύσης του Γενικού Εισαγγελέα.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Κατά συνέπεια, δεν άρχισε ούτε και αυτή την φορά το αίτημα που έχει καταχωρήσει στο Συμβούλιο του Ανωτάτου Δικαστηρίου εκ μέρους του δικηγόρου Παύλου Αγγελίδη.

Ο Πρόεδρος του Ανωτάτου κ. Μύρων Νικολάτος ζήτησε να εξαιρεθεί από την διαδικασία καθώς η μικρότερη κόρη του εργάζεται σε ένα από τα δικηγορικά γραφεία που εμπλέκονται στην υπόθεση. Να σημειώσουμε πως είναι η τρίτη εξαίρεση μέλους του Συμβουλίου του Ανωτάτου που λαμβάνει χώρα.

Ο κ. Αγγελίδης επεσήμανε πως η διαδικασία μέχρι σήμερα είναι «μολυσμένη», ζητώντας να αρχίσει εκ νέου η διαδικασία. Το Συμβούλιο του Ανωτάτου δεν έκανε αποδεκτό το αίτημα του κ. Αγγελίδη επισημαίνοντας με την αλλαγή στην σύνθεση του Ανωτάτου δεν επηρεάζεται η υπόθεση.

Η υπόθεση οριστικέ για ακρόαση στις 11 Ιανουαρίου του 2016. Οι δικηγόροι υπεράσπισης του Γενικού Εισαγγελέα τόνισαν πως η αυτοέξαιρεση του Προέδρου του Ανωτάτου δεν επηρεάζει την εν λόγω διαδικασία.

Από την πλευρά του δικηγόρος Παύλος Αγγελίδης ανάφερε πως στις διαδικασίες που θα ακολουθούσουν θα ενισχύσει την δικηγορική του ομάδα.

Διαβάστε ακόμη: Παύλος Αγγελίδης: «Έχω απολέσει εκατοντάδες χιλιάδες από τις συγκαλύψεις του Κληρίδη» (Βίντεο)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.