Ηλεκτρικό ρεύμα: Σε τεντωμένο σχοινί η παραγωγή – «Ο κόσμος να χρησιμοποιεί τον ηλεκτρισμό με φειδώ»

Ηλεκτρικό ρεύμα: Σε τεντωμένο σχοινί η παραγωγή – «Ο κόσμος να χρησιμοποιεί τον ηλεκτρισμό με φειδώ»

Ακόμη μία δύσκολη νύχτα λόγω του ψύχους έχουν να αντιμετωπίσουν ο διαχειριστής συστήματος μεταφοράς και η ΑΗΚ.

Οι αρμόδιοι  βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί αλλά σύμφωνα με τις δηλώσεις τις εκπροσώπου Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου στο ThemaOnline, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία διακοπή, ενώ η κατάσταση παρακολουθείται»

«Ο κόσμος να χρησιμοποιεί τον ηλεκτρισμό με φειδώ, συμπλήρωσε, ενώ τόνισε πώς «εάν προσέξουμε λίγο τις καταναλώσεις μας δεν θα προχωρήσουμε σε διακοπές»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE