«Μου φάνηκε επικίνδυνος», κατέθεσε ο ύπαρχος που έσπρωξε τον 36χρονο Αντώνη Καργιώτη

«Μου φάνηκε επικίνδυνος», κατέθεσε ο ύπαρχος που έσπρωξε τον 36χρονο Αντώνη Καργιώτη

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Πειραιά συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για την υπόθεση θανάτου του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη ο οποίος τον Σεπτέμβριο του 2023 σπρώχτηκε με βία από μέλος του πληρώματος του Blue Horizon με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να χάσει με τραγικό τρόπο τη ζωή του.

Στο εδώλιο ανέβηκαν ο ύπαρχος και ο ναύκληρος, οι οποίοι διακρίνονται στα βίντεο που κυκλοφόρησαν, να σπρώχνουν τον άτυχο 36χρονο. Στην απολογία του, ο ύπαρχος ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως έσπρωξε τον Καργιώτη καθώς του φάνηκε «επικίνδυνος», ενώ πρόσθεσε πως «δεν είμαι δολοφόνος, δεν κράτησα όπλο να το σκοτώσω».

Σε άλλο σημείο, είπε πως γνώριζε «ότι αν πέσει άνθρωπος στη θάλασσα σε αυτό το σημείο, σίγουρα δεν θα βγει ζωντανός» και πρόσθεσε πως «πάγωσε», δεν πρόλαβε να αντιδράσει, δεν κατάφερε να βρει σωσίβιο να ρίξει στη θάλασσα και ο ίδιος φοβήθηκε να πέσει στο νερό για να βοηθήσει τον Καργιώτη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία μεταφέρεται τετράχρονο αγοράκι που εντοπίστηκε από λουόμενη να βρίσκεται στο βυθό της πισίνας, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE