Καψόνι του Ντόναλντ Τραμπ στον Πρόεδρο της Πολωνίας – Τον έστησε για 1,5 ώρα και τον είδε για 11 λεπτά

Καψόνι του Ντόναλντ Τραμπ στον Πρόεδρο της Πολωνίας – Τον έστησε για 1,5 ώρα και τον είδε για 11 λεπτά

Τουλάχιστον προσβλητική ήταν η στάση του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στον Πρόεδρο της Πολωνίας Αντρέι Ντούντα.

Οι δυο ηγέτες ήταν να συναντηθούν στο Μέριλαντ και ο Ντόναλντ Τραμπ «έστησε» τον Πρόεδρο της Πολωνίας αναγκάζοντάς τον να περιμένει μιάμιση ώρα. Και ενώ η συνάντηση ήταν να κρατήσει μια ώρα τελικά είχε διάρκεια μόλις 11 λεπτά.

Η συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Αντρέι Ντούντα στο Μέριλαντ επρόκειτο να ξεκινήσει στις 7:00 μ.μ. Ωστόσο, ξεκίνησε στις 8:30 μ.μ. επειδή ο πρόεδρος των ΗΠΑ καθυστέρησε να αναχωρήσει από τον Λευκό Οίκο.

Για ακόμα μια φορά η συμπεριφορά του Τραμπ και των συνεργατών του απέναντι στην Ευρώπη είναι ταπεινωτική. Βέβαια αυτό που σχολιάζεται πολύ είναι και το γεγονός ότι ο Πολωνός πρόεδρος ανέχθηκε αυτή την συμπεριφορά.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: Newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE