Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Αραδίππου

Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Αραδίππου

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά που ξέσπασε στο εργοστάσιο Unicare, πρώην Vialco, στη βιομηχανική περιοχή Αραδίππου στην Λάρνακα μετά τις 10 το πρωί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στην πυρκαγιά ανταποκρίθηκαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λάρνακας και με την χρήση Αναπνευστικών Συσκευών και Πυροσβεστήρων Ξηρής Σκόνης η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αντλία αναρρόφησης σκόνης σε μηχανήματα του εργοστασίου τέθηκε σύντομα υπό πλήρη έλεγχο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Σε διπλωματικό αγώνα δρόμου βρίσκεται το Κυπριακό, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να επιχειρεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, για μια νέα διευρυμένη συνάντηση πριν από τη λήξη της θητείας του Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE