Τυλίχθηκε στις φλόγες όχημα γυναίκας στη Λεμεσό - Συνελήφθη 49χρονος για εμπρησμό

Τυλίχθηκε στις φλόγες όχημα γυναίκας στη Λεμεσό - Συνελήφθη 49χρονος για εμπρησμό

Συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 49 ετών, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε χθες στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, λίγο πριν τη 1.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, εκδηλώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο δρόμο εξωτερικά της κατοικίας της ιδιοκτήτριας του, στη Λεμεσό. Τη φωτιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά είχε τεθεί κακόβουλα.

Από τις αστυνομικές εξετάσεις που ακολούθησαν, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 49χρονου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθη λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ της Κυριακής και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Το μήνυμα στα στελέχη του ΔΗΣΥ για... τις απόψεις τους - «Κάθε καταγγελία πρέπει να στοιχειοθετείται»

Αννίτα Δημητρίου: Το μήνυμα στα στελέχη του ΔΗΣΥ για... τις απόψεις τους - «Κάθε καταγγελία πρέπει να στοιχειοθετείται»

Τα δικά μας θέματα δεν είναι πιο σημαντικά από τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών που αγωνιούν τόνισε σε ανάρτησή της, η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE