Τυλίχθηκε στις φλόγες όχημα γυναίκας στη Λεμεσό - Συνελήφθη 49χρονος για εμπρησμό

Τυλίχθηκε στις φλόγες όχημα γυναίκας στη Λεμεσό - Συνελήφθη 49χρονος για εμπρησμό

Συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 49 ετών, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε χθες στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, λίγο πριν τη 1.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, εκδηλώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο δρόμο εξωτερικά της κατοικίας της ιδιοκτήτριας του, στη Λεμεσό. Τη φωτιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά είχε τεθεί κακόβουλα.

Από τις αστυνομικές εξετάσεις που ακολούθησαν, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 49χρονου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθη λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ της Κυριακής και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE