Ενώπιον δικαστηρίου η οικιακή βοηθός που κακοποιούσε τετραπληγικό κοριτσάκι

Ενώπιον δικαστηρίου η οικιακή βοηθός που κακοποιούσε τετραπληγικό κοριτσάκι

Διαστάσεις μεγατόνων τείνει να λάβει η υπόθεση κακοποίησης του 17χρονου τετραπληγικού κοριτσιού από οικιακή βοηθό.

Ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού παρουσιάστηκε την Τρίτη (03/11) στις 11:00  η αλλοδαπή οικιακή βοηθός από τις Φιλιππίνες.

Όπως μας επισημάνθηκε η διαδικασία επρόκειτο να αρχίσει κανονικά καθώς το δικαστήριο έχει στην κατοχή του όλο το μαρτυρικό υλικό (κρυφές κάμερες) όπως και οι καταθέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον του ανηλίκου κοριτσιού.

Μιλώντας με συγγενικό πρόσωπο της οικογενείας, μας επισημάνθηκε πως τα πρώτα ύποπτα σημάδια από μώλωπες εμφανίστηκαν πριν από 4 περίπου μήνες όταν η συγκεκριμένη οικιακή βοηθός φρόντιζε αποκλειστικά εκείνη το τετραπληγικό κοριτσάκι.

Να σημειωθεί πως η οικιακή βοηθός έχει κόρη στην Κύπρο και μάλιστα και η ίδια δουλεύει ως οικιακή βοηθός σε σπίτι.

Ρεπορτάζ: Ιωάννα Μάντζιηπα 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE