«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Στις φλόγες σπίτι στο Αυγόρου - Απο πού ξεκίνησε η πυρκαγιά

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Στις φλόγες σπίτι στο Αυγόρου - Απο πού ξεκίνησε η πυρκαγιά

Σε κινητοποίηση τεθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε οικία στο Αυγόρου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, για την κατάσβεση έσπευσαν τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα ενώ η φωτιά μαινόταν στο υπνοδωμάτιο της ισόγειας κατοικίας.

Από την πυρκαγιά κάηκε το περιεχόμενο ο εξοπλισμός του δωματίου ενώ από την θερμοκρασία και τους καπνούς επηρεάστηκε η κουζίνα και το σαλόνι.

Ζημιές έπαθε και όλη η τοιχοποιία της οικίας. Την συγκεκριμένη περίοδο δεν διέμενε κανένας εντός της οικίας. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς τα μέλη έκαναν είσοδο στην οικία με χρήση αναπνευστικών συσκευών και με χρήση σωλήνων νερού κατέσβησαν την πυρκαγιά.

Τα αίτια θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE