Επισκέψεις μαθητών στα κατεχόμενα: Πως τοποθετείται το Υπουργείο Παιδείας - «Δεν εμπλέκονται τα σχολεία»

Επισκέψεις μαθητών στα κατεχόμενα: Πως τοποθετείται το Υπουργείο Παιδείας - «Δεν εμπλέκονται τα σχολεία»

Σε εθελοντική βάση και με την έγκριση των γονέων η συμμετοχή των μαθητών σε επισκέψεις στα κατεχόμενα, λέει το Υπουργείο Παιδείας.

Τοποθετείται το αρμόδιο Υπουργείο μετά και τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για εκδρομές μαθητών στα κατεχόμενα. Σε ανακοίνωση του το Υπουργείο Παιδείας διευκρινίζει πως η συμμετοχή μαθητών/μαθητριών σε προγράμματα και δράσεις που διοργανώνονται από εξωτερικούς φορείς και πραγματοποιούνται σε μη σχολικό χρόνο, πραγματοποιείται σε εθελοντική βάση και με έγκριση των γονέων και κηδεμόνων τους, χωρίς την οποιαδήποτε ευθύνη και εμπλοκή των σχολικών μονάδων ή του ΥΠΑΝ.

Ξεκαθαρίζει μάλιστα πως ειδικά σε θέματα μετάβασης παιδιών στα κατεχόμενα, τα σχολεία δεν έχουν εμπλοκή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE