Επισκέψεις μαθητών στα κατεχόμενα: Πως τοποθετείται το Υπουργείο Παιδείας - «Δεν εμπλέκονται τα σχολεία»

Επισκέψεις μαθητών στα κατεχόμενα: Πως τοποθετείται το Υπουργείο Παιδείας - «Δεν εμπλέκονται τα σχολεία»

Σε εθελοντική βάση και με την έγκριση των γονέων η συμμετοχή των μαθητών σε επισκέψεις στα κατεχόμενα, λέει το Υπουργείο Παιδείας.

Τοποθετείται το αρμόδιο Υπουργείο μετά και τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για εκδρομές μαθητών στα κατεχόμενα. Σε ανακοίνωση του το Υπουργείο Παιδείας διευκρινίζει πως η συμμετοχή μαθητών/μαθητριών σε προγράμματα και δράσεις που διοργανώνονται από εξωτερικούς φορείς και πραγματοποιούνται σε μη σχολικό χρόνο, πραγματοποιείται σε εθελοντική βάση και με έγκριση των γονέων και κηδεμόνων τους, χωρίς την οποιαδήποτε ευθύνη και εμπλοκή των σχολικών μονάδων ή του ΥΠΑΝ.

Ξεκαθαρίζει μάλιστα πως ειδικά σε θέματα μετάβασης παιδιών στα κατεχόμενα, τα σχολεία δεν έχουν εμπλοκή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.