Εξαφάνιση γάτων κατήγγειλε στην Αστυνομία ο κοινοτάρχης Στρουμπιού

Εξαφάνιση γάτων κατήγγειλε στην Αστυνομία ο κοινοτάρχης Στρουμπιού

Καταγγέλθηκε σήμερα 20 Φεβρουαρίου από τον πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Στρουμπιού Δημητράκη Ππαλά στον αστυνομικό σταθμό Στρουμπιού η εξαφάνιση / θανάτωση γατών στην οδό Πέτρας στο Στρουμπί.

Σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Ππαλά, από τις αρχές Φεβρουαρίου 2025 και κάθε 3-4 ημέρες άρχισαν να εξαφανίζονται γάτοι που είτε ήταν οικόσιτα κατοικία της μακαριστής μητέρας του είτε αδέσποτοι γάτοι της γειτονιάς που φιλοξενούνται και σιτίζονται στην αυλή του σπιτιού της, στη γωνία της οδού Πέτρας/ Παπαγιάννη 2.

Ο μέχρι σήμερα θλιβερός απολογισμός, όπως κατήγγειλε, είναι η εξαφάνιση/ θανάτωση τριών από τους οικόσιτους γάτους της μητέρας του, ηλικίας 5 χρόνων και άλλοι δύο της αυλής, όπως ο ίδιος αποκαλεί τα αδέσποτα γατάκια που βρήκαν φαγητό και θαλπωρή στον εξωτερικό χώρο της αυλή του σπιτιού και του γκαράζ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE