Στην εντατική 71χρονος: Οδηγούσε escooter και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Στην εντατική 71χρονος: Οδηγούσε escooter και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άντρας ηλικίας 71 ετών, τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση που συνέβη την περασμένη Τρίτη, στη Λευκωσία, διερευνά η Αστυνομία, μετά από καταγγελία που υποβλήθηκε χθες Τετάρτη, στο Τμήμα Τροχαίας Λευκωσίας.

Ο 71χρονος άντρας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε χθες Τετάρτη, από οικείο του 71χρονου, γύρω στις 2.00 το μεσημέρι της Τρίτης, 18 Φεβρουαρίου, ενώ ο 71χρονος διακινείτο με συσκευή προσωπικής κινητικότητας – escooter, σε χώρο στάθμευσης υποστατικού στη Λευκωσία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα ηλικίας 56 ετών.

Στο σημείο κλήθηκε πλήρωμα ασθενοφόρου που μετέφερε τον 71χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι αυτός είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Η ανακοίνωση για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία» δεν άνοιξε απλώς μια νέα συζήτηση γύρω από τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο. Άνοιξε ένα μέτωπο πολιτικής σύγκρουσης με βαθιές θεσμικές προεκτάσεις, φέρνοντας αντιμέτωπα τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, επαναφέροντας στο προσκήνιο ερωτήματα για τη λειτουργία των θεσμών, τη λογοδοσία και την εμπιστοσύνη των πολιτών, προς το κράτος δικαίου.