Στα «μαύρα» οι Βρυσούλλες: «Έσβησε» ο 40χρονος Αντώνης - Συγκλονίζουν οι φίλοι του - «Πιάνω τηλέφωνο να μου πουν ότι εν ψέματα»

Στα «μαύρα» οι Βρυσούλλες: «Έσβησε» ο 40χρονος Αντώνης - Συγκλονίζουν οι φίλοι του -  «Πιάνω τηλέφωνο να μου πουν ότι εν ψέματα»

Θλίψη σκόρπισε στις Βρυσούλλες και σε ολόκληρη την επαρχία Αμμοχώστου η είδηση θανάτου του 40χρονου Αντώνη Κασενίδη.

Ο Αντώνης Κασενίδης έφυγε ανήμερα της Τσικνοπέμπτης καταλείποντας σύζυγο και τρία παιδιά.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την απώλεια του, ενώ οι αναρτήσεις φίλων του συγκλονίζουν!!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σε νέα δημόσια τοποθέτηση προχώρησε ο Μακάριος Δρουσιώτης, απαντώντας στις αναφορές του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Φυτιρή σχετικά με τη μη προσκόμιση τεκμηριωμένων στοιχείων στην Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE