Οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημά του μετά από τροχαίο - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημά του μετά από τροχαίο - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 21 περιστατικά, 13 πυρκαγιές και 8 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Στις 15:52 ανταπόκριση των Πυροσβεστικών Σταθμών Λάρμακας με ομάδα και όχημα διάσωσης ως επίσης και πυροσβεστικό όχημα για τροχαία σύγκρουση με δύο ιδιωτικά οχήματα στην Λεωφόρο Αιγύπτου στην Λάρνακα.

Έγινε απεγκλωβισμός ενός ατόμου από το ένα όχημα με την χρήση διασωστικής εξάρτησης και ο τραυματίας παραδόθηκε στο πλήρωμα της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων για μεταφορά του στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λάρνακας.

Στις 03:12 ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε δημόσιο δρόμο στη Μέσα Γειτονία, Λεμεσός.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε με την χρήση σωλήνων νερού και αναπνευστικές συσκευές.

Από την πυρκαγιά και την θερμότητα επηρεάστηκαν σοβαρά άλλα δύο ιδιωτικά όχηματα. Τα αιτία διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εν αναμονή του διορισμού της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ- Χαμηλές προσδοκίες για τα ΜΟΕ που αποφασίστηκαν στη Γενεύη

Κυπριακό: Εν αναμονή του διορισμού της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ- Χαμηλές προσδοκίες για τα ΜΟΕ που αποφασίστηκαν στη Γενεύη

Την Τετάρτη 2 Απριλίου αναμένεται με ενδιαφέρον εάν θα υπάρξει κάποιο αποτελέσματα από την πρώτη συνάντηση που θα έχει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης με τον Ερσίν Τατάρ και εκεί θα διαφανούν οι προθέσεις της τ/κ πλευράς, σε όλα όσα έχουν συμφωνηθεί, κατά την άτυπη πενταμερή διάσκεψη, της Γενεύης.

BEST OF TOTHEMAONLINE