Με δείπνο εργασίας συνεχίζουν οι δύο ηγέτες την συζήτηση του περιουσιακού

Με δείπνο εργασίας συνεχίζουν οι δύο ηγέτες την συζήτηση του περιουσιακού

Με δείπνο εργασίας από τις 20.00 συνεχίζουν οι δύο ηγέτες τις συνομιλίες παρουσία του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ και των δύο διαπραγματευτών.

Οι συνομιλίες διήρκεσαν περισσότερες δύο ώρες και, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, παρών ήταν και ο Εσπεν Μπαρθ Έιντε. Η συζήτηση αφορούσε το περιουσιακό, το οποίο απασχολεί τους Νίκο Αναστασιάδη και Μουσταφά Ακιντζί και στο δείπνο. Η επόμενη συνάντηση των δύο ηγετών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE