Φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό: Την Πέμπτη στο ΤΑΕ η προκαταρκτική έκθεση της ΗΜΥ για τα αίτια

Φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό: Την Πέμπτη στο ΤΑΕ η προκαταρκτική έκθεση της ΗΜΥ για τα αίτια

  Η προκαταρκτική έκθεση της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας, για τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς του περασμένου Σαββάτου, αναμένεται να βρίσκεται, την Πέμπτη, στα χέρια των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο ΚΥΠΕ, ο φάκελος της προκαταρκτικής έκθεσης παραδόθηκε σήμερα στο Αρχηγείο Αστυνομίας και αύριο θα διαβιβαστεί στο ΤΑΕ Λεμεσού, στο πλαίσιο των εξετάσεων των αιτιών πρόκλησης της φωτιάς, που επέφερε το θάνατο της πενταμελούς οικογένειας, στην περιοχή Αγίου Νικολάου.

Περισσότερα στοιχεία όσον αφορά στο περιεχόμενο της έκθεσης δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστά, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι καταγράφονται τα ευρήματα από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις της ηλεκτρικής εγκατάστασης και των ηλεκτρικών συσκευών της οικίας.

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία της 33χρονης μητέρας και των τριών ανήλικων παιδιών της οικογένειας, 8, 3 και 2 ετών, θα τελεστεί το Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου, στις 10:00, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE