Τραγωδία στην Πάφο: Νεκρός 17χρονος σε αυλή σχολείου
Τραγωδία στην Πάφο με νεκρό 17χρονο ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής ενώ ήταν με φίλους του στο προαύλιο τεχνικής σχολής, έχασε τις αισθήσεις του.
Η Αστυνομία λαμβάνει μέτρα για την ασφαλή διακίνηση των πολιτών και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας κατά τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων.
Στην Πάφο, από τις 4.30 το απόγευμα της Πέμπτης, η λεωφόρος Γρίβα Διγενή, θα κλείνει για την τροχαία κίνηση, τμηματικά από το ύψος της συμβολής με την οδό Οδυσσέα Ανδρούτσου, ενώ θα παραμένει κλειστή στο ύψος της Πλατείας Κέννεντυ και της λεωφόρου Ευαγόρα Παλλικαρίδη, για τη διεξαγωγής εκδήλωσης από τον Δήμο Πάφου.
Στην Λεμεσό, από τις 2.30 το μεσημέρι της Πέμπτης, μέχρι τις 12.00 τα μεσάνυκτα, θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση, το τμήμα της οδού Ανεξαρτησίας, από τη συμβολή με την οδό Γλάδστωνος, μέχρι τη συμβολή με την οδό Ανδρέα Θεμιστοκλέους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις