Φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό: Πότε κηδεύεται η μητέρα με τα τρία παιδιά - Η παράκληση των συγγενών

Φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό: Πότε κηδεύεται η μητέρα με τα τρία παιδιά - Η παράκληση των συγγενών

Το τελευταίο αντίο θα πουν φίλοι και συγγενείς στην μητέρα και τα τρια παιδιά που έχασαν την ζωή τους στην φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στη Λεμεσό.

Η κηδεία της 33χρονης Μαρίας Γεωργίου, της 8χρονης Αγγελίνας, της 3χρονης Μελίνας και του 2 ετών Άγγελου Μιχαήλ θα τελεστεί το Σάββατο 22/2/25 και ώρα 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην ενορία Άγιος Νικόλαος Λεμεσού. Θα ακολουθήσει ταφή στο Κοιμητήριο της Σφαλαγγιώτισσας και η οικογένεια δεν θα δεχτεί συλλυπητήρια.
 
Η κηδεία θα τελεστεί δήμοσία δαπάνη ενώ παράκληση των συγγενών της οικογένειας είναι να γίνονται εισφορές για τα συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας που γλίτωσαν από την πυρκαγιά στο ίδιο κτήριο.
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

«Κύμα» βομβαρδισμών από ισραηλινά αεροσκάφη πλήττουν την πόλη της Γάζας, λίγη ώρα αφότου το πρωθυπουργικό γραφείο του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έδωσε εντολή στον στρατό να πραγματοποιήσει αμέσως σφοδρές επιθέσεις στη Γάζα καταγγέλλοντας παραβίαση των όρων της εκεχειρίας από τη Χαμάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE