Συνεχίζεται το σίριαλ με τον επώνυμο Κύπριο και την κοπέλα του – Τελικά είναι μαζί ή όχι; (VIDEO)

Συνεχίζεται το σίριαλ με τον επώνυμο Κύπριο και την κοπέλα του – Τελικά είναι μαζί ή όχι; (VIDEO)

Η Έλενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας, όπως είχαν αναφέρει πολλά δημοσιεύματα έμεναν χωριστά, ενώ η σχέση τους φαίνεται πως περνούσε σημαντική κρίση, με το τέλος να είναι προ των πυλών.

Συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως έμεναν χωριστά μετά από 2,5 χρόνια και ο τραγουδιστής από την Κύπρο είχε φύγει από το διαμέρισμά τους στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο τα πάντα διαψεύστηκαν, όπως είδαμε σήμερα το πρωί στα «Καλημερούδια». Το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί και η βουλευτής της ΝΔ έδωσε το παρών στο κέντρο που τραγουδά ο αγαπημένος της, Λούκας.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Έλενα Ράπτη δεν είναι πλέον όπως παλιά στο κέντρο και βρίσκεται κατά κύριο λόγο στο καμαρίνι του τραγουδιστή. Εκτελεί και χρέη manager του Λούκα Γιώρκα».

Δείτε το βίντεο και πώς σχολιάστηκε από την πρωινή εκπομπή του Mega.

peoplegreece

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE