«Σφραγισμένα χείλη» από Λετυμπιώτη για διαγραφές από ΔΗΣΥ – Το σχόλιο του για τις αναρτήσεις στο Instagram

«Σφραγισμένα χείλη» από Λετυμπιώτη για διαγραφές από ΔΗΣΥ – Το σχόλιο του για τις αναρτήσεις στο Instagram

«Ουδέν σχόλιο» από τον Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, σε σχέση με τις διαγραφές μελών της Κυβέρνησης από τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Φιλοξενούμενος στην κρατική τηλεόραση και κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του ΔΗΣΥ να διαγράψει τα μέλη της Κυβέρνησης από το μητρώο του, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απέφυγε να σχολιάσει και αρκέστηκε να αναφερθεί μόνο στην υπογραφή της συμφωνίας με την Αίγυπτο για το Φυσικό Αέριο.

Ερωτηθείς, μάλιστα, για την φωτογραφία που είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και παρέπεμπε στα φοιτητικά του χρόνια, όταν ο ίδιος συμμετείχε σε πορεία της ΦΠΚ Πρωτοπορίας, ο κ. Λευμπιώτης επεσήμανε πως πρόκειται για ένα προσωπικό λογαριασμό και ο ίδιος επιλέγει τι θα αναρτήσει.

«Στα προσωπικά μου μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτώ διάφορες φωτογραφίες. Από την ομάδα μου, από ταινίες που μου αρέσουν. Είναι προσωπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ειδικά τις τελευταίες ημέρες ήμασταν προσηλωμένοι στη σημαντική μέρα, η προετοιμασία και επιτυχής έκβασή της και του επόμενου διαστήματος και ενεργειακού σχεδιασμού».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE