Κόμμα για τα Ζώα: Θα τα πει με τ/κ φιλοζωϊκές για τα γαϊδουράκια - «Η διαιώνιση τους αποτελεί υποχρέωση...»

Κόμμα για τα Ζώα: Θα τα πει με τ/κ φιλοζωϊκές για τα γαϊδουράκια - «Η διαιώνιση τους αποτελεί υποχρέωση...»

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου καταδικάζoντας "τις ψυχρές δολοφονίες των γαϊδουριών" στην περιοχή της κατεχόμενης Καρπασίας αναφέρει ότι με το Τ/κ μέλος του οργανώνει αυτή την εβδομάδα συνάντηση με τουρκοκυπριακές φιλοζωικές και περιβαλλοντικές ΜΚΟ για ανταλλαγή απόψεων και απώτερη προσπάθεια να εξευρεθούν οικονομικοί πόροι, για την φροντίδα των γαϊδουριών, την πιθανή στείρωση τους, περιφράξεις και για το πως μπορούν να επιδοτηθούν οι αγρότες για τις πιθανές ζημιές.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του Κόμματος, «θα συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία, και άμεσα θα απευθυνθεί στα ανάλογα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την άμεση εξεύρεση οικονομικών πόρων».

Συμπληρώνει ότι θεωρεί πως «η προστασία, η ευημερία αλλά και η διαιώνιση των γαϊδουριών αποτελεί υποχρέωση όλων μας, καθώς το γαϊδούρι συνέβαλε τα μέγιστα στην οικονομία του τόπου και στο παρελθόν υπήρξε η οικονομική δύναμη και το δεξί χέρι του αγρότη».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE