Video: Λουλούδια στο σημείο όπου έχασε την ζωή της η πενταμέλης οικογένεια - Σε κατάσταση σοκ οι γείτονες

Video: Λουλούδια στο σημείο όπου έχασε την ζωή της η πενταμέλης οικογένεια - Σε κατάσταση σοκ οι γείτονες

Εντατικά συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η πενταμελής οικογένεια, πατέρας 35 ετών και μητέρα 33 ετών, καθώς επίσης και τα τρία τους παιδιά, ηλικίας 2, 3 και 7 ετών, έχασαν τη ζωή τους, μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (15/2) στην κατοικία τους στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Alpha, δεν έχουν ακόμη εξαχθεί οριστικά και τελεσίδικα συμπεράσματα για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, με την γειτονιά της αδιανόητης τραγωδίας να χαρακτηρίζεται βουβή.

Μετά το τραγικό περιστατικό, γείτονες και περαστικοί βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, στέκονται για λίγα λεπτά έξω από το σπίτι και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πώς η πενταμελής οικογένεια έφυγε από τη ζωή με τόσο φρικτό τρόπο.

Ενδεικτικά είναι και τα λίγα λουλούδια έξω στο περιτοίχισμα, όπου η οικογένεια έχασε τόσο άδικα την ζωή.

Σημειώνεται πως έχει εξασφαλιστεί προσωρινή στέγαση για τους ενοίκους του πρώτου ορόφου της οικίας, ενώ κοινωνικοί λειτουργοί και ειδικοί βρίσκονται στο πλευρό των συγγενών.

Δείτε το ρεπορτάζ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE