Απάτη με κρυπτονομίσματα - Υπό κράτηση οι δύο συλληφθέντες που «έφαγαν» το χωράφι 78χρονου

Απάτη με κρυπτονομίσματα - Υπό κράτηση οι δύο συλληφθέντες που «έφαγαν» το χωράφι 78χρονου

Διάταγμα 8ήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 45χρονου και 46χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν ως ύποπτοι, σε υπόθεση απάτης με ακίνητη περιουσία, ιδιοκτησίας 78χρονου.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στις 11 Φεβρουαρίου από τον παραπονούμενο, σύμφωνα με τον οποίον, τεμάχιο γης που διαθέτει στην Επαρχία Λεμεσού, πωλήθηκε εν αγνοία του σε εταιρεία, για το χρηματικό ποσό των €600,000 σε κρυπτονομίσματα.

Στο πλαίσιο των ερευνών η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον των δύο υπόπτων, οι οποίοι συνελήφθηκαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και σήμερα οδηγήθηκαν στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την 8ήμερη προσωποκράτηση τους για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Για την υπόθεση, που αφορά τα αδικήματα των δόλιων συναλλαγών σε σχέση με ακίνητη περιουσία, της απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, της πλαστοπροσωπίας, της πλαστογραφίας, της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, καταζητείται ένα ακόμη πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική πρόοδος για ένταξη της Κύπρου στη Ζώνη Σέγκεν - Ο ρόλος της Κύπρου στον διάδρομο IMEC

ΠτΔ: Σημαντική πρόοδος για ένταξη της Κύπρου στη Ζώνη Σέγκεν - Ο ρόλος της Κύπρου στον διάδρομο IMEC

H Κύπρος αποτελεί ένα σταθερό, αξιόπιστο και προβλέψιμο εταίρο, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, που διοργάνωσε το Invest Cyprus, στη Μουμπάι.

BEST OF TOTHEMAONLINE