Star Κύπρος: Βγήκε έξαλλη στα ραδιόφωνα η φιναλίστ - «Ο Ιωαννίδης μου…» (VIDEO)

Star Κύπρος: Βγήκε έξαλλη στα ραδιόφωνα η φιναλίστ  - «Ο Ιωαννίδης μου…» (VIDEO)

Έσπασε τη σιωπή της και βγήκε στη ραδιοφωνική εκπομπή της Χριστιάνας και της Μαρίας στο Λόγο 101,1 αποκαλύπτωντας τους λόγους που την ώθησαν να πάρει την απόφαση και να αποχωρήσει οικιοθελώς από τα καλλιστεία.

Γράφει ο Στέφανος Χαραλάμπους – Lifestyle Editor

Η γλυκιά μπέμπα του Star Κύπρος 2015, Γιάννα Γρηγορίτα Σωτηρίου, άφησε τους πάντες άφωνους χθες βράδυ με τη «βόμβα» που έριξε και προκάλεσε ένα μικρό πανικό στο διαγωνισμό ομορφιάς.

Ωστόσο θέλοντας να εξηγήσει γιατί έφυγε από μόνη της, βγήκε στην εκπομπή, εκφράζοντας τα παράπονά της, αναφέροντας και τι ακριβώς την ενόχλησε από την κριτική του Νικόλα Ιωαννίδη.

Πατήστε το PLAY κι ακούστε τι ακριβώς είπε:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.