Ολοκληρώθηκαν οι νεκροτομές των θυμάτων στη φονική πυρκαγιά της Λεμεσού - Όσα κατέδειξαν

Ολοκληρώθηκαν οι νεκροτομές των θυμάτων στη φονική πυρκαγιά της Λεμεσού - Όσα κατέδειξαν

Ολοκληρώθηκαν σήμερα (15/2) οι νεκροτομές στις σορούς της 5μελούς οικογένειας που βρήκε τραγικό θάνατο στον Άγιο Νικόλαο Λεμεσού.

Σύμφωνα με τη νεκροτομή που διενήργησε ο Ορθόδοξος Ορθοδόξου,  σε όλες τις σορούς εντοπίστηκε αιθάλη, την οποία εισέπνευσαν τα θύματα.

Παράλληλα, λήφθηκαν δείγματα για εργαστηριακές εξετάσεις.

Τα ακριβή αίτια θα διαπιστωθούν με την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι τη φωτιά αντιλήφθηκαν συγγενικά τους πρόσωπα που διέμεναν σε άλλους ορόφους του κτιρίου και προσπάθησαν να τους βοηθήσουν, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Οι σοροί των πέντε θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς εντοπίστηκαν όταν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατάφεραν να κατασβέσουν τη φωτιά, πριν αυτή επεκταθεί και στο υπόλοιπο κτίριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Η νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου και βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE