Τραγωδία στη Λεμεσό: Προσπάθησαν να σώσουν τα παιδιά τους, μα δεν τα κατάφεραν οι γονείς - Πότε θα γίνουν οι νεκροτομές

Τραγωδία στη Λεμεσό: Προσπάθησαν να σώσουν τα παιδιά τους, μα δεν τα κατάφεραν οι γονείς - Πότε θα γίνουν οι νεκροτομές

Συγκλονισμένη παραμένει η κυπριακή κοινωνία από την τραγωδία με τον θάνατο πενταμελούς οικογένειας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 33χρονη Ελληνοκύπρια μητέρα, 35χρονο αλλοδαπό πατέρα και τα τρία ανήλικα παιδιά που βρήκαν τραγικό θάνατο μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 4:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου στο διαμέρισμα τους.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής και αφού κατέσβησαν την φωτιά, εντόπισαν τις σορούς της πενταμελούς οικογένειας.

Αστυνομία, Πυροσβεστική και Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία διεξάγουν έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς. Εντός της ημέρας αναμένεται να αρχίσουν και οι νεκροτομές στις πέντε σορούς, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου των δύο γονέων και των τριών ανήλικων παιδιών τους.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς φαίρεται να προσπάθησαν να σώσουν τα παιδιά τους, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο μαζί τους. 

Πως έγινε η τραγωδία

Τη φωτιά αντιλήφθηκαν συγγενικά τους πρόσωπα, τα οποία διέμεναν σε άλλους ορόφους του κτιρίου και τα οποία προσπάθησαν να τους βοηθήσουν, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, ανταποκρίθηκαν στις 04:08 οι πυροσβεστικοί σταθμοί Λεμεσού με τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα, συμπεριλαμβανομένου και τηλεσκοπικού βραχιονοφόρου οχήματος, για την πυρκαγιά σε οικία στον 2ο όροφο οικοδομής με ισόγειο στην Λεμεσό.

Μέρος της οικίας είναι κατασκευασμένο με σκελετό και τοιχοποιία και μέρος της με γυψοσανίδες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ThemaPoll: Η δυναμική ανάκαμψη του Νίκου Χριστοδουλίδη και η αφετηρία για το 2028

ΑΝΑΛΥΣΗ ThemaPoll: Η δυναμική ανάκαμψη του Νίκου Χριστοδουλίδη και η αφετηρία για το 2028

Τα συμπεράσματα που εξάγονται από την πρόσφατη διαδικτυακή έρευνα του ThemaOnline είναι ενδιαφέροντα ως προς την πορεία της Κυβέρνησης αλλά και την αντίληψη των πολιτών. Οι 2.613 πολίτες που ψήφισαν στο ThemaonlinePoll,  αποδίδουν μια σαφή αποτύπωση της πολιτικής πραγματικότητας σήμερα στη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE