Και κλοπιμαία και ναρκωτικά - Χειροπέδες σε δύο νεαρούς μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας

Και κλοπιμαία και ναρκωτικά - Χειροπέδες σε δύο νεαρούς μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας

Στην σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 30 και 35 ετών, προχώρησε την Παρασκευή η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον των δύο προσώπων εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής και μετά από πληροφορίες και συντονισμένη επιχείρηση μελών του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου και περίπολο της ΑΔΕ εντοπίστηκαν και συνελήφθηκαν στις 23:50 το βράδυ της Παρασκευής.

Μετά τον εντοπισμό των δύο προσώπων, στο πλαίσιο ελέγχου που τους έγινε, εντοπίστηκε στην κατοχή τους περιουσία για την οποία δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις και η οποία φέρεται να είναι κλοπιμαία.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Επίσης στην κατοχή τους εντοπίστηκε μικρή ποσότητα ναρκωτικών. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.