Και κλοπιμαία και ναρκωτικά - Χειροπέδες σε δύο νεαρούς μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας

Και κλοπιμαία και ναρκωτικά - Χειροπέδες σε δύο νεαρούς μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας

Στην σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 30 και 35 ετών, προχώρησε την Παρασκευή η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον των δύο προσώπων εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής και μετά από πληροφορίες και συντονισμένη επιχείρηση μελών του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου και περίπολο της ΑΔΕ εντοπίστηκαν και συνελήφθηκαν στις 23:50 το βράδυ της Παρασκευής.

Μετά τον εντοπισμό των δύο προσώπων, στο πλαίσιο ελέγχου που τους έγινε, εντοπίστηκε στην κατοχή τους περιουσία για την οποία δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις και η οποία φέρεται να είναι κλοπιμαία.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Επίσης στην κατοχή τους εντοπίστηκε μικρή ποσότητα ναρκωτικών. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE