Θανατηφόρα πυρκαγιά: Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για την τραγωδία στη Λεμεσό

Θανατηφόρα πυρκαγιά: Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για την τραγωδία στη Λεμεσό

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 40 κλήσεις για βοήθεια, 24 πυρκαγιές και 16 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Στις 04:08 υπήρξε ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα, συμπεριλαμβανομένου και τηλεσκοπικού βραχιονοφόρου, με άμεση επέμβαση των μελών της Υπηρεσίας με χρήση αναπνευστικών συσκευών και σωλήνων νερού για κατάσβεση της πυρκαγιάς και παράλληλα έλεγχος για παγιδευμένα άτομα.

Εντός του διαμερίσματος βρέθηκαν οι σωροί πενταμελούς οικογένειας (πατέρα, μητέρας και τριών ανήλικων παιδιών).

Τα αιτία διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.