Video: Έφοδοι σε δικαστήρια από μέλη της εγκληματικής ομάδας - Παρουσιάζονται ως «σωτήρες» των δανειοληπτών

Video: Έφοδοι σε δικαστήρια από μέλη της εγκληματικής ομάδας - Παρουσιάζονται ως «σωτήρες» των δανειοληπτών

Χωρίς τέλος οι εξελίξεις για την δράση της εγκληματικής ομάδας στην Κύπρο, η οποία φαίνεται να λειτουργεί με τον δικό της στρατιωτικό κώδικα.

Συγκεκριμένα, με βάση ρεπορτάζ του Alpha, ο λεγόμενος «Στρατός της Συμμαχίας της 4ης Σημαίας», φαίνεται να προχωρά μέχρι και σε εφόδους σε δικαστήρια, δικηγορικά γραφεία και κατοικίες, με τα μέλη της να παρουσιάζονταν ως αυτόκλητοι σωτήρες των απελπισμένων δανειοληπτών, τους οποίους ωστόσο εξαπατούσαν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Video: Απόρρητα έγγραφα στην κατοχή της εγκληματικής ομάδας – Όσα ισχυρίζονται μέλη της

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τον Οκτώβριο του 2023, ομάδα 30 προσώπων με στρατιωτική περιβολή εμφανίζονται με απειλητικές διαθέσεις στο Δικαστήριο Λεμεσού, φωνάζοντας ότι δεν αναγνωρίζουν την Κυπριακή Δημοκρατία και τους θεσμούς της.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE