Video: Έφοδοι σε δικαστήρια από μέλη της εγκληματικής ομάδας - Παρουσιάζονται ως «σωτήρες» των δανειοληπτών

Video: Έφοδοι σε δικαστήρια από μέλη της εγκληματικής ομάδας - Παρουσιάζονται ως «σωτήρες» των δανειοληπτών

Χωρίς τέλος οι εξελίξεις για την δράση της εγκληματικής ομάδας στην Κύπρο, η οποία φαίνεται να λειτουργεί με τον δικό της στρατιωτικό κώδικα.

Συγκεκριμένα, με βάση ρεπορτάζ του Alpha, ο λεγόμενος «Στρατός της Συμμαχίας της 4ης Σημαίας», φαίνεται να προχωρά μέχρι και σε εφόδους σε δικαστήρια, δικηγορικά γραφεία και κατοικίες, με τα μέλη της να παρουσιάζονταν ως αυτόκλητοι σωτήρες των απελπισμένων δανειοληπτών, τους οποίους ωστόσο εξαπατούσαν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Video: Απόρρητα έγγραφα στην κατοχή της εγκληματικής ομάδας – Όσα ισχυρίζονται μέλη της

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τον Οκτώβριο του 2023, ομάδα 30 προσώπων με στρατιωτική περιβολή εμφανίζονται με απειλητικές διαθέσεις στο Δικαστήριο Λεμεσού, φωνάζοντας ότι δεν αναγνωρίζουν την Κυπριακή Δημοκρατία και τους θεσμούς της.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα συναντήσει τελικά τους κτηνοτρόφους ο ΠτΔ; Oι ελληνικές φρεγάτες και τα F-16 στο νησί, η ανάρτηση κατά ΑΚΕΛ και το Κυπριακό

Λετυμπιώτης: Θα συναντήσει τελικά τους κτηνοτρόφους ο ΠτΔ; Oι ελληνικές φρεγάτες και τα F-16 στο νησί, η ανάρτηση κατά ΑΚΕΛ και το Κυπριακό

Η κρίση του αφθώδους πυρετού στην κυπριακή κτηνοτροφία και η έντονη ανησυχία των παραγωγών βρίσκονται στο επίκεντρο, με την κυβέρνηση να καλεί σε αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, την ώρα που παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους κτηνοτρόφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE