Στο κελί 28χρονος - Τον «τσάκωσαν» να μεταφέρει τέσσερις παράνομους αλλοδαπούς από τα κατεχόμενα

Στο κελί 28χρονος - Τον «τσάκωσαν» να μεταφέρει τέσσερις παράνομους αλλοδαπούς από τα κατεχόμενα

Στη σύλληψη 28χρονου προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση υποβοήθησης της παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής, υπηκόων τρίτης χώρας στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Ο 28χρονος παρουσιάστηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα εφταήμερης κράτησης.

Γύρω στις 11.30μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για αυτοκίνητο στη Λευκωσία, το οποίο πιθανό να εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης μεταναστών. Λίγα λεπτά αργότερα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και ανέκοψαν το εν λόγω όχημα, οδηγός του οποίου ήταν ο 28χρονος.

Εντός του οχήματος επέβαιναν επίσης τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι φέρονται να ανέφεραν ότι παραλήφθηκαν από τον 28χρονο στα κατεχόμενα, με σκοπό να τους μεταφέρει στις ελεύθερες περιοχές.

Ο 28χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ οι υπόλοιποι, μεταφέρθηκαν στο ΚΕΠΥ «Πουρνάρα».

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE